Po velmi úspěšném projektu Nad Přehradou, vznikla druhá etapa. Developerský projekt společnosti FINEP s názvem Nad Přehradou II se nachází v atraktivním prostředí Horních Měcholup a Hostivaře. Tato lokalita je výjimečná jednak svou výbornou dopravní dostupností, ale také příjemným a klidným prostředí v okolí. Nedaleko se nachází Hostivařská přehrada, kde můžete trávit volné chvíle s rodinou nebo přáteli.

V bezprostřední blízkosti bytového domu naleznete také řadu dětských hřišť nebo golfové a tenisové hřiště. Volné chvíle si můžete zpříjemnit v nedalekých kavárnách, restauracích, obchodech a nebo se vydat do nedaleko vzdáleného Europarku.

 

Bydlení Nad Přehradou II

Bydlení Nad Přehradou II bude tvořit jedna výšková budova, kde bude 48 mezonetových bytů. Jejich prodej již začala, tak neváhejte a vyberte si ten Váš! Byty jsou v dispozicích 1+kk (od 31,8 m2) až po luxusních 4+kk (do 119,9 m2). Výhodou nabízených bytů je možnost variabilního řešení zařizovacích prvků podle požadavků klienta. Parkování je pak zjištěno v podzemních garážích. Věřte, že této investice litovat nebudete!

Luxusní bydlení za rozumnou cenu

Nechte se i Vy oslnit luxusním bydlením v krásné lokalitě Horních Měcholup a Hostivaře. Bydlení Nad Přehradou II je exkluzivním projektem pro všechny, kteří touží po příjemném a spokojeném životě. Na své si zde přijdou jak milovníci sportu, tak rodiny s dětmi, které vyhledávají klidná místa k relaxaci a rádi si odpočinou v přírodě.

 

 

Dočtete se na stránkách projektu: www.bydleninadprehradou.cz

 

Dále se dočtete: http://www.prahadeveloperskeprojekty.cz/clanky/nove-byty-projektu-nad-prehradou-ii-jsou-jiz-k-prodeji