Obec Jesenice patří již delší dobu mezi vyhledávané lokality pro rodinné bydlení. Může za to především bohatá občanská vybavenost, vynikající dopravní spojení s hlavním městem a samozřejmě i okolí, respektive zeleň a příroda.

Chcete-li se na toto vysněné místo nastěhovat, využijte developerský projekt Vilapark Jesenice, kde se vám nabízí hned 18 luxusních vil novodobého provedení. Objekty, které se pyšní následujícími parametry.

 

Ekologické bydlení s patřičným nadstandardem

Ať už se rozhodnete pro jakoukoliv unikátní vilu projektu Vilapark Jesenice, vždy máte jistotu, že bude vystavěna z přírodních materiálů, jež se pozitivně promítnou do zdravějšího životního prostředí nebo do nízkých provozních nákladů.

S energetickou úsporností mohou být spojeny i další volitelné položky, jako je zelená střecha nebo solární panely, které výše uvedené jen umocňují.

Součástí vhodně rozložených interiérů je také luxusní vnitřní vybavení, od podlahových krytin přes dveře až po značkové obklady a dlažbu.

Co naleznete v obci Jesenice?

Kolem svého budoucího rodinného příbytku můžete očekávat patřičnou výbavu v podobě obecního úřadu, pošty, lékárny, hřiště, restaurací nebo školky, školy a supermarketu.

Vyrazit samozřejmě lze i do vzdálenějších oblastí směrem k hlavní metropoli, kde na vás čeká například Zámek Průhonice, Letiště Ruzyně, Národní divadlo nebo nákupní centra. Vše na dosah ruky.

Vilapark Jesenice vás ohromí také volnočasovým vyžitím v podobě místních cyklostezek, rybníku, Aquaparku Čestlice nebo golfového areálu Štiřín.

Prožijte svůj život na krásném a nerušeném místě. Zároveň se neokrádejte o komfortní výbavu a nabídku hlavního města Prahy, pokud jde o služby libovolného typu.