Ne každý se při shánění nové bytové jednotky smíří s běžným standardem. Jsou mezi námi rezidenti, jež vyžadují mnohem více, ať už jde o celkové konstrukční zpracování, vnitřní vybavení, tak použití moderních technologií.

Všechny tyto předpoklady ve značné míře dokonce převyšuje developerský projekt Residence Výhledová, který se nachází na Praze 5. Na místě, odkud se vám nabízí velice úchvatný výhled na malebnou řeku Vltavu a další části velkoměsta.

Funkční a nadstandardní interiér

Ať už zvolíte libovolný byt v rámci tohoto architektonicky významného díla, vždy se vám dostane výhledu i patřičného soukromí. Důraz je kladen především na luxus, jenž se stane vaší každodenní součástí. Kromě moderního vybavení je to i řada ostatních prvků.

Právě poslední jmenovaný doplněk vám umožní na dálku řídit jednotlivé části obydlí, jako je teplo, větrání, profesionální bezpečností systém a mnohé další.

Tři vilové domy se svými patnácti bytovými jednotkami jsou z pohledu rezidenčního bydlení skutečným unikátem. Přepych protnutý moderními technologiemi.

Klid, příroda a vymoženosti velkoměsta

Díky tomu, že se Residence Výhledová nachází ve slepé ulici, máte záruku maximálního klidu. Ten vám mimochodem poskytne i s patřičnou relaxací Prokopské údolí nebo Dívčí hrady.

Tím však život v ústraní od ruchu hlavního města dozajista nekončí. Prostřednictvím automobilu se do centra Prahy dostanete během 15 minut. Využít ale můžete místní hromadné dopravy, respektive nedaleké zastávky.

Residence Výhledová vás nepřipraví ani o školy, obchody, restaurace, zábavu, sport nebo kulturní vyžití. Vše téměř na dosah ruky tak, jak si to každý rezident přeje. Investujte do luxusu, který vám bude přinášet radost po celý život.