Poptáváte výjimečné bydlení, respektive byty, které by byly vhodně situovány a honosily se vším potřebným? Stejně tak se chcete ubytovat v prostředí, jež bude obklopeno přírodou a nebude peněžně nákladné? Pak vsaďte na moderní a perfektní projekt Kejřův Park, který je postaven v oblasti Praha 9 – Hloubětín.

Luxusní stavby, které byly rozplánovány profesionálními architekty a zrealizovány unikátní a odbornou developerskou společností. Hned pět monstrózních a několika patrových bytových komplexů Vám předkládá zcela rozdílné byty, pokud se jedná o konkrétní rozměry. Vybírat můžete i mezi charakterově odlišnými prostory, z nich jakýkoliv disponuje velikým balkónem a velice prvotřídním uspořádáním celého prostoru. 24 hodinová ostraha, soukromá pláž, minigolf či hřiště pro děti, jsou jenom pomyslnou třešničkou na dortu.

Prvotřídní nové byty Praha 9 jsou proto vzhledově propracovaným celkem, jenž Vám zajistí vše potřebné pro pohodlné žití. Radovat se můžete hlavně ze situování těchto objektů, kolem nichž se nachází v podstatě jenom samá zeleň. Bydlet budete v čistém parku a téměř u rybníka. Působiště, jež Vás doslova vyvlékne z nevábného velkoměsta.

I přes dokonalý klid a znamenitou izolovanost máte zajištěnu velice jedinečnou dopravní dostupnost a především dálku, od hlavního centra, kde se lze ocitnout za pouhých patnáct minut. Nadělit si tak můžete unikátní působiště pro žití, excelentní bydlení a dokonalou občanskou dostupnost. Neotálejte proto s rozjímáním a zvolte si kterýkoliv z několika nabízených bytů. Prožijte rodinný život v úchvatné přírodě a zároveň mějte na dosah ruky jakékoliv pracovní, sportovní a společenské činnosti. Navštivte dokonalý stavební projekt Kejřův Park a nikdy neuvěříte vlastním očím.

Napsali o nás: http://www.prahadeveloperskeprojekty.cz/kejruv-park-prvotridni-bydleni-pro-vsechny