sluneční věžNa trhu se nachází dvě skupiny rezidentů. Jedni, jež hledají příjemné a cenově dostupné bydlení, které je doprovázeno běžným standardem a ti, kteří chtějí něco více. Patříte-li do druhé uvedené sorty, zaujme vás jistě developerský projekt Sun Tower, který je jinak nazýván, jako Sluneční věž.

Jde o výškovou budovu situovanou na Pražském Karlíně, jež toho má svým rezidentům opravdu mnohé, co nabídnout.

Prosvětlené byty a vysoký nadstandard

Již při samotném pohledu na objekt pochopíte, že nejde jen tak o ledabylé obydlí. Apartmány jsou vybaveny skleněnými fasádami s hliníkovými slunolamy, které zajišťují velice překrásný výhled do centra Prahy. Vašemu oku ostatně neunikne ani Pražský hrad.

Návrh vnitřního interiéru máte do značné míry ve svých rukách. K tomu se můžete těšit na podzemní garážové stání, několik výtahů nebo sklepní kóje a kamerový systém. V rámci výbavy Sluneční věže nechybí ani finská a infra sauna.

Lokalita Pražského Karlína

Užívat si samozřejmě budete i blízkého okolí, které je vybaveno řadou obchodů, restaurací nebo hotelů, jež přináší spoustu dalších služeb, mezi něž patří i sport. Oddávat se tak můžete tenisu, squashi nebo jiným aktivitám. K nim se řadí například cyklostezky.

Nadstandardní je bezpochyby i vynikající dopravní dostupnost, kterou tvoří dvě stanice metra, ať už Invalidovna vzdálená 2 minuty cesty nebo Palmovka. Obojí je podpořeno ještě městskou hromadnou dopravou.

Bydlete v centru a zároveň kousek od přírody

Developerský projekt Sluneční věž si zamilujete po první návštěvě vzorového domu. Potěšeni ostatně budete i z blízkého Parku Vítkov, kam si můžete chodit čistit hlavu od každodenních starostí nebo si jen tak vyrazíte s dětmi.