Pořiďte si exkluzivní byt ve staré Praze, na nároží ulic Dlouhá a Hradební, jen několik kroků od Staroměstského náměstí. Tento výjimečný projekt vám nyní přinášíme i na našem serveru www.luxusnibytypraha.cz.

O budově a jejím okolí

Projekt vychází z historické budovy divadla. O staveních v této lokalitě se našly zmínky ze 14. století, bydlení v historické části Prahy tak není pouhým lákadlem. Budova, ve které vám byty nabízíme, pochází z roku 1928 (lze ji tak označit za novou). Fasáda domu je však mnohem starší, jde o obnovenou původní fasádu barokní zástavby. V budově je možné najít původní divadlo, i malou divadlení kavárnu, které mají vlastní vchody.

Okolí Paláce se vyznačuje plnou občasnskou vybaveností - v blízkosti jsou 2 nádraží (Hlavní a Masarykovo), několik stanic metra a tramvajových linek. Pokud rádi nakupujete, můžete navštívit jedny z největších nákupních domů v Praze - Palladium a Obchodní Dům Kotva - nebo se projít na Příkopech, pěší zóně plné obchodů prémiových značek.

O rezidenci Palác Dlouhá

Rezidenci je možné rozdělit na 2 části - obchodní a soukromou. Obchodní část (včetně kanceláří) tvoří jakousi vstupní bránu do bytů, které jsou umístěny ve vyšších patrech. Celkem budova v 7 patrech nabízí 46 bytů a 15 ateliérů o velikostech od 53 m2 až po luxusní byty s plochou 280 m2 s balkóny. Palác Dlouhá tak v bytech ve vyšších patrech nabízí úchvatný výhled do okolí.

 

 

Byty jsou nabízeny v Shell & Core řešení, tedy byt bez nezbytných příček - samotnou dispozici a velikost jednotlivých pokojů si tam sami můžete určit při dokončování bytu. Každá jednotka je samozřejmě opravena a rekonstruována, zajistli jsme nové rozvody plynu i elektřiny až ke dveřím bytu - jak budou vést dále bude jen na vás.

Samozřejmostí Paláce je bezpečnostní systém a recepce s ostrahou. Pokud máte o byt v Paláci zájem, můžete více informací získat na detailu projektu http://www.luxusnibytypraha.cz/projekty/palac-dlouha/174. Vyberte si svůj nový byt ve staré Praze. Bydlete v Paláci Dlouhá.